Τα νέα μας

Δομή Παροχής Συσσιτίου : Προσφορά από τους Αεροπρόσκοπους Νέας Σμύρνης

Στη δομή Παροχής Συσσιτίου Παλαιού Φαλήρου παρευρέθηκε στις 2 Δεκεμβρίου, η 5η Αγέλη του 5ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νέας Σμύρνης. Οι αεροπρόσκοποι έφεραν φρούτα και σε συνεργασία με το προσωπικό της δομής, έπλασαν κουλουράκια τα οποία και μοίρασαν στους ωφελούμενους του Συσσιτίου.

 

20171220 162322

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 03/07/2017

 
Η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας "ΑΝΟΔΟΣ" προσηλωμένη στις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας, συνεχούς αξιολόγησης του Έργου της και αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον ευάλωτο πληθυσμό τον οποίο εξυπηρετεί, διενήργησε εσωτερικό έλεγχο  στο Κέντρο Ημέρας "Άνοδος" για Ενήλικες με Ψυχικές Διαταραχές, που λειτουργεί στο νομό Αττικής από το 2001. 
 
Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε από το τμήμα AUDIT της Εταιρείας, σύμφωνα με τo πρότυπo ELOT EN ISO 9001:2008,  με σκοπό την αξιολόγηση της εφαρμογής των καινοτόμων διαδικασιών της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Εταιρείας, του έντυπου υλικού και των διαδικασιών λειτουργίας της Μονάδας προς όφελος του εξυπηρετούμενου πληθυσμού.

ΑΤΤ040ΔΠΦ Οριστικός Πίνακας Αξιολόγησης προσωπικού

Παρακάτω θα βρείτε τα οριστικά αποτελέσματα για τον διαγωνισμό στα πλαίσια του προγράμματος «Άνοδος, Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου στο δήμο Π.Φαλήρου».

 

Οριστικός Πίνακας Αξιολόγησης

Ολοκλήρωση προγράμματος "Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας" Π49

To πρόγραμμα «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας» της πρόσκλησης Π49, ολοκληρώνεται επιτυχώς σήμερα, 28/02/2017, ένα έργο το οποίο διήρκησε 4 χρόνια.

Στο διάστημα αυτό διεκπεραιώθηκε ένα σημαντικό έργο τόσο σε ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών και εξυπηρέτησης του κοινού, όσο και στην βελτιστοποίηση της υποδομής των δράσεων, στους Δήμους Παλαιού Φαλήρου – Δάφνης Υμηττού, Αγ. Δημητρίου - Αλίμου.

Πιστεύουμε ότι το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα θετικότερα των αποτελεσμάτων και ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους, τα στελέχη των συνεργαζόμενων Δήμων, τους εθελοντές και όσους εργάστηκαν για την επιτυχία των προγραμμάτων αυτών.

Για οποιαδήποτε διαφορετική εξέλιξη σχετική με το πρόγραμμα, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Συμμετοχή στο 5ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

csr anodos 2015

Η εταιρεία συμμετετείχε στο 5ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο διοργανώθηκε από το Capital Link CSR in Greece.

Το συνέδριο εκτός από την επιχειρηματική του πλευρά, έδωσε τη δυνατότητα σε μη κερδοσκοπικές εταιρείες και οργανισμούς να παρουσιάσουν το έργο τους, να πληροφορήσουν το κοινό για τις δραστηριότητες τους αλλά και να αποκτήσουν διασυνδέσεις.

 

Πληροφορίες για το συνέδριο εδώ.

Υποβολή βιογραφικού

Υποβολή βιογραφικού

Στα πλαίσια ενημέρωσης της βάσης δεδομένων υποψηφίων συνεργατών της εταιρείας καλούνται ενδιαφερόμενοι για τις παρακάτω ειδικότητες να αποστείλουν πλήρες και ενημερωμένο βιογραφικό καθώς.

Οι ειδικότητες ενδιαφέροντος είναι :

 • κοινωνικοί λειτουργοί
 • ψυχολόγοι
 • νοσηλευτές
 • διοικητικοί
 • γενικών καθηκόντων
 • γραμματεία
 • πληροφορικής.

(Η παρούσα ανακοίνωση δεν αποτελεί προκήρυξη θέσεων εργασίας ).

Επισυνάψτε  τα ακόλουθα : Βιογραφικό Σημείωμα , Συνοδευτική Επιστολή , Φωτογραφία

Αποστολή στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ανακοίνωση 1

ΑΝΟΔΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ

 

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ

Κάθε δεύτερη Τετάρτη, 17:00 – 19:00, στο χώρο του Κέντρου Ημέρας «ΑΝΟΔΟΣ», λειτουργούν τα «Θεματικά Απογεύματα».

 

Τι είναι τα «Θεματικά Απογεύματα»;

Πρόκειται για ανοιχτού τύπου οργανωμένες δραστηριότητες στα πλαίσια ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος. Απευθύνονται σε ενήλικες με ψυχιατρικά προβλήματα, επαγγελματίες ψυχικής υγείας  και εθελοντές, που επιθυμούν να αξιοποιήσουν δημιουργικά και ευχάριστα τον χρόνο τους.

 

Ελάτε  να γνωριστούμε……………

 

 • Να διασκεδάσουμε μέσα από ένα…. Τραγούδι!
 • Να εκφραστούμε μέσα από …Κουκλοθέατρο!
 • Να λερωθούμε μέσα από μια…. Συνταγή!
 • Να απορήσουμε μέσα από μια…. Ταινία!
 • Να εκπαιδευτούμε μέσα από ένα….Χορό!
 • Να νιώσουμε δημιουργικοί μέσα από μια... Χειροτεχνία!
 • Να εμπνευστούμε ένα...Παραμύθι!
 • Να μοιραστούμε!

 

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210 9737021, ώρες 8:00 με 16:00.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

« ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΩΝ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ- ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

 

 • ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 9 / 10/ 2013

Αποχαιρετάμε το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και υποδεχόμαστε ξανά τα «Θεματικά Απογεύματα», με διάθεση για παιχνίδι!!!!

 

 

 • ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 23/10/2013

Φτιάχνουμε ποπ – κορν και μετατρέπουμε το Κέντρο Ημέρας «ΑΝΟΔΟΣ» σε cinemadaki απολαμβάνοντας μια ωραία ταινία.

 

 • ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6 /11/2013

Ελάτε να βάλουμε όλοι μαζί τις μαγειρικές μας ποδιές και με πολύ κέφι , να φτιάξουμε και να απολαύσουμε λαχταριστά μπισκοτάκια- cookies μαζί με ωραίο αρωματικό καφεδάκι φίλτρου, ώστε να μοσχομυρίσει όλο το Κέντρο….

 

 • ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 20/11/2013

Ας αφεθούμε στο ταξίδι της αφήγησης ενός παραμυθιού απολαμβάνοντας μια κούπα ζεστή σοκολάτα!!!

 

 

Τα νέα μας

 • Τετ 20 Δεκ 2017

  Δομή Παροχής Συσσιτίου : Προσφορά από τους Αεροπρόσκοπους Νέας Σμύρνης

  Στη δομή Παροχής Συσσιτίου Παλαιού Φαλήρου παρευρέθηκε στις 2 Δεκεμβρίου, η 5η Αγέλη του 5ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νέας Σμύρνης. Οι αεροπρόσκοποι έφεραν φρούτα και σε συνεργασία με το προσωπικό της...

 • Δευ 03 Ιουλ 2017

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 03/07/2017

    Η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας "ΑΝΟΔΟΣ" προσηλωμένη στις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας, συνεχούς αξιολόγησης του Έργου της και αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενω...

Social Networks - Join Us!

twitter

Twitter
 


twitter

Facebook
 

Ενδεικτικές φωτογραφίες

Our Newsletter