Ανώτερα και Ανώτατα Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
Ανώτερα και Ανώτατα Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Η Εταιρεία υλοποιεί πρωτόκολλα συνεργασίας με Ανώτατα και Ανώτερα Δημόσια Ιδρύματα για την πραγματοποίηση προγραμμάτων πρακτικής άσκησης φοιτητών και σπουδαστών.

Η εταιρία βρίσκεται σε μακροχρόνια συνεργασία με το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθηνών.

Τα  Προγράμματα  Πρακτικής  Άσκησης Φοιτητών και Σπουδαστών περιλαμβάνουν θεωρητική κατάρτιση, πρακτική εκπαίδευση, εποπτεία και αξιολόγηση.

Παράλληλα σε συνεργασία με άλλα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα, στα πλαίσια σπουδών ανθρωπιστικών επαγγελμάτων, πραγματοποιούνται ενημερωτικές συναντήσεις μεταξύ φοιτητών και επαγγελματιών της Εταιρείας.

Τα νέα μας

  • Δευ 03 Ιουλ 2017

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 03/07/2017

      Η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας "ΑΝΟΔΟΣ" προσηλωμένη στις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας, συνεχούς αξιολόγησης του Έργου της και αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενω...

  • Τρι 09 Μαϊ 2017

    ΑΤΤ040ΔΠΦ Οριστικός Πίνακας Αξιολόγησης προσωπικού

    Παρακάτω θα βρείτε τα οριστικά αποτελέσματα για τον διαγωνισμό στα πλαίσια του προγράμματος «Άνοδος, Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου στο δήμο Π.Φαλήρου».   ...

Social Networks - Join Us!

twitter

Twitter
 


twitter

Facebook
 

Ενδεικτικές φωτογραφίες

Our Newsletter