Νέα - Ειδήσεις

Δομή Παροχής Συσσιτίου : Προσφορά από τους Αεροπρόσκοπους Νέας Σμύρνης

Στη δομή Παροχής Συσσιτίου Παλαιού Φαλήρου παρευρέθηκε στις 2 Δεκεμβρίου, η 5η Αγέλη του 5ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νέας Σμύρνης. Οι αεροπρόσκοποι έφεραν φρούτα και σε συνεργασία με το προσωπικό της δομής, έπλασαν κουλουράκια τα οποία και μοίρασαν στους ωφελούμενους του Συσσιτίου.

 

20171220 162322

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 03/07/2017

 
Η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας "ΑΝΟΔΟΣ" προσηλωμένη στις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας, συνεχούς αξιολόγησης του Έργου της και αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον ευάλωτο πληθυσμό τον οποίο εξυπηρετεί, διενήργησε εσωτερικό έλεγχο  στο Κέντρο Ημέρας "Άνοδος" για Ενήλικες με Ψυχικές Διαταραχές, που λειτουργεί στο νομό Αττικής από το 2001. 
 
Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε από το τμήμα AUDIT της Εταιρείας, σύμφωνα με τo πρότυπo ELOT EN ISO 9001:2008,  με σκοπό την αξιολόγηση της εφαρμογής των καινοτόμων διαδικασιών της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Εταιρείας, του έντυπου υλικού και των διαδικασιών λειτουργίας της Μονάδας προς όφελος του εξυπηρετούμενου πληθυσμού.

ΑΤΤ040ΔΠΦ Οριστικός Πίνακας Αξιολόγησης προσωπικού

Παρακάτω θα βρείτε τα οριστικά αποτελέσματα για τον διαγωνισμό στα πλαίσια του προγράμματος «Άνοδος, Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου στο δήμο Π.Φαλήρου».

 

Οριστικός Πίνακας Αξιολόγησης

Ολοκλήρωση προγράμματος "Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας" Π49

To πρόγραμμα «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας» της πρόσκλησης Π49, ολοκληρώνεται επιτυχώς σήμερα, 28/02/2017, ένα έργο το οποίο διήρκησε 4 χρόνια.

Στο διάστημα αυτό διεκπεραιώθηκε ένα σημαντικό έργο τόσο σε ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών και εξυπηρέτησης του κοινού, όσο και στην βελτιστοποίηση της υποδομής των δράσεων, στους Δήμους Παλαιού Φαλήρου – Δάφνης Υμηττού, Αγ. Δημητρίου - Αλίμου.

Πιστεύουμε ότι το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα θετικότερα των αποτελεσμάτων και ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους, τα στελέχη των συνεργαζόμενων Δήμων, τους εθελοντές και όσους εργάστηκαν για την επιτυχία των προγραμμάτων αυτών.

Για οποιαδήποτε διαφορετική εξέλιξη σχετική με το πρόγραμμα, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Τα νέα μας

  • Τετ 20 Δεκ 2017

    Δομή Παροχής Συσσιτίου : Προσφορά από τους Αεροπρόσκοπους Νέας Σμύρνης

    Στη δομή Παροχής Συσσιτίου Παλαιού Φαλήρου παρευρέθηκε στις 2 Δεκεμβρίου, η 5η Αγέλη του 5ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νέας Σμύρνης. Οι αεροπρόσκοποι έφεραν φρούτα και σε συνεργασία με το προσωπικό της...

  • Δευ 03 Ιουλ 2017

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 03/07/2017

      Η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας "ΑΝΟΔΟΣ" προσηλωμένη στις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας, συνεχούς αξιολόγησης του Έργου της και αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενω...

Social Networks - Join Us!

twitter

Twitter
 


twitter

Facebook
 

Ενδεικτικές φωτογραφίες

Our Newsletter