Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Το Υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των ψυχολογικών συνεπειών της Covid-19, ξεκίνησε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ για τους ανθρώπους που πλήττονται από την πανδημία Covid-19.
Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τις ΥΠΕ, τα Νοσοκομεία και τις Κλινικές Covid -19, σε συντονισμό της Ομοσπονδίας Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας «Αργώ».

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ

  • Άτομα που νοσούν από Covid -19
  • Συγγενείς ατόμων που έχουν νοσήσει από Covid-19
  • Άτομα με αναπηρίες,  πάσχοντες από χρόνια σωματικά ή ψυχικά νοσήματα
  • Άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες (ρομά, αποφυλακισμένοι, μετανάστες, πρόσφυγες, παλλινοστούντες, μονογονεϊκές οικογένειες, χρήστες ουσιών)
  • Άτομα που αντιμετωπίζουν αυξημένη ψυχολογική πίεση συνέπεια της πανδημίας
  • Υγειονομικό προσωπικό των Μονάδων Υγείας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Το Κέντρο Ημέρας για Ενήλικες με Ψυχικές Διαταραχές του Φορέα «Άνοδος», ως εξειδικευμένη Μονάδα Ψυχικής Υγείας, συμμετέχει στο πρόγραμμα παρέχοντας υπηρεσίες δωρεάν, ανώνυμα και εμπιστευτικά, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ψηφιακών εφαρμογών επικοινωνίας.
Εάν έχετε την ανάγκη να απευθυνθείτε σ’ έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας, αφήστε μας γραπτό (SMS, Viber, Whatsapp) ή φωνητικό μήνυμα με το τηλέφωνο επικοινωνίας σας, στα παρακάτω τηλέφωνα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
695 2360985 – 695 2360986 – 695 2360987 – 695 2360988
Δυνατότητα επικοινωνίας και μέσω e-mail, στη διεύθυνση: anodos.community@gmail.com
Μάθετε πώς μπορείτε να στηρίξετε την ΑΝΟΔΟ με προσφορές, δωρεές ή εθελοντική εργασία.