ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19: ΤΙ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την έναρξη της πανδημίας Covid-19, η Τοπική Ομάδα Προαγωγής Ψυχικής Υγείας Δήμου Νέας Σμύρνης, διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Ένας χρόνος πανδημίας Covid-19: Τι μας δυσκόλεψε και τι μας βοήθησε;»

Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 στις 19.00 η ώρα, μέσω της πλατφόρμας webex και θα προβληθεί από το κανάλι του Δήμου της Νέας Σμύρνης στο YouTube.

Ανάμεσα στους ομιλητές από το Κέντρο Ημέρας της Ε.Κ.Ψ.Π. Σακελλαρόπουλος και από το Βήμα Κοινό, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Ημέρας του Φορέα μας,  Γιάννης Χρυσόπουλος, θα μας μιλήσει για το πώς μπορούμε να μείνουμε δυνατοί σε καιρούς φυσικής απόστασης.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της ημερίδας θα είναι το εξής:

  • “Τα ψυχικά αποτυπώματα της πανδημίας”: Νίκος Ρωμανάκης, Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Ημέρας  για άτομα με ψυχικές διαταραχές της Ε.Κ.Ψ.Π. Σακελλαρόπουλος, Έφη Γέρου, Ψυχολογος Κέντρου Ημέρας για άτομα με ψυχικές διαταραχές της Ε.Κ.Ψ.Π. Σακελλαρόπουλος
  • “Κοινωνική αποστασιοποίηση και νέοι τρόποι συνάντησης”: Κασσιανή Βρεττού, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Βήμα Κοινό
  • “Μένουμε δυνατοί σε καιρούς φυσικής απόστασης: αποκτώντας πρόσβαση στον προσαρμοστικό τρόπο λειτουργίας μας”: Γιάννης Χρυσόπουλος, Ψυχολόγος, Msc, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Ημέρας για ενήλικες με ψυχικές διαταραχές, του Φορέα Ψυχικής υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας «Άνοδος»

Συντονιστής της ημερίδας ο Αντώνης Κατσαμάγκος, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής, Επιστημονικός Υπεύθυνος, Βήμα Κοινό

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την ημερίδα και να συμμετέχετε στη διαδικτυακή συζήτηση που θα ακολουθήσει, θα πρέπει να εγγραφείτε στέλνοντας το ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στο  topsy@neasmyrni.gr έως τις 9/4 στις 12μμ.

Το δεύτερο μέρος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021.